Vergaderlunch

Heeft u een vergadering of organiseert u een andere bijeenkomst rond de lunch. Bestel uw lunch dan bij Deli Ridderkerk. Wij kunnen de lunch vanaf 4 broodjes representatief voor u op een schaal aanbieden. Wij kunnen uw lunch ook compleet maken met drank naar keuze.

Kijk op de Deli Ridderkerk bestellijst/menukaart voor alle mogelijkheden of neem even contact op met Deli Ridderkerk: 0180-432969

Catering en bezorgen

Belegde Broodjes

Of het nu gaat om oud Hollandse kaas of een luxe salade. Wij beleggen onze vers afgebakken Franse baguettes en andere broodsoorten zoals croissants en bucherons met allerhande belegsoorten.

Panini

Panini zijn Italiaanse belegde broodjes. Ze worden in allerlei varianten gegeten. De soorten broodjes kunnen verschillen en het beleg is rijkelijk en vers.

Maaltijdsalades

Probeer ook eens één van onze verrukkelijke maaltijdsalades. Deze maaltijdsalades worden vers voor u bereid met de beste ingrediënten.

Verfrissers

Het is ook mogelijk om drankjes mee te bezorgen. U kunt dan denken aan vers geperste sappen, smoothies, frisdranken en koffie of thee.

Hartig & Zoet

Zoetige producten worden voornamelijk tijdens het ontbijt gegeten maar, omdat ze zo gemakkelijk uit de hand te eten zijn, worden ze ook steeds populairder als tussendoortje. Voorbeelden van klassieke viennoiserie zijn de croissant, het chocoladebroodje en rozijnenbroodje.

Dit uitgebreide traiteur assortiment bestaat uit hartig gevulde croissants met bijvoorbeeld kaas of ham-kaas, quiches, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes etc.

Bestellen

Kijk op onze bestellijst/menukaart voor alle mogelijkheden of neem even contact op met Deli Ridderkerk: 0180-432969