Menukaart

Belegde Broodjes

Of het nu gaat om oud Hollandse kaas of een luxe salade. Wij beleggen onze vers afgebakken Franse baguettes en andere broodsoorten zoals croissants en bucherons met allerhande belegsoorten.

Panini

Panini zijn Italiaanse belegde broodjes. Ze worden in allerlei varianten gegeten. De soorten broodjes kunnen verschillen en het beleg is rijkelijk en vers.

Maaltijdsalades

Probeer ook eens één van onze verrukkelijke maaltijdsalades. Deze maaltijdsalades worden vers voor u bereid met de beste ingrediënten.

Verfrissers

Het is ook mogelijk om drankjes mee te bezorgen. U kunt dan denken aan vers geperste sappen, smoothies, frisdranken en koffie of thee.

Hartig & Zoet

Zoetige producten worden voornamelijk tijdens het ontbijt gegeten maar, omdat ze zo gemakkelijk uit de hand te eten zijn, worden ze ook steeds populairder als tussendoortje. Voorbeelden van klassieke viennoiserie zijn de croissant, het chocoladebroodje en rozijnenbroodje.

Dit uitgebreide traiteur assortiment bestaat uit hartig gevulde croissants met bijvoorbeeld kaas of ham-kaas, quiches, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes etc.

Bestel hier direct